Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

laatste nieuws rondom de 14e OKRV 2016

Posted on 25 Apr 2016 by Michel Dubois

laatste nieuws rondom de 14e OKRV 2016

Zoals sommigen weten maak ik deel uit van de organisatie van de Oranje Klassieker Rit Velp, de leukste Klassieker Rit op Koningsdag!

Voor de komende dagen wordt het spannend of het weerbeeld een beetje zal meewerken en hoe hiermee samenhangend de opkomst uiteindelijk zal zijn. 

 

Aan het aantal nschrijvingen ligt het niet: begin april moest er al gebruik worden gemaakt van de reservelijst want de 150 equipes waren al bereikt.

De reservelijst wordt gebruikt om afmelders toch een startnummer uit te kunnen reiken om als deelnemer mee te kunnen rijden. De rallyschildjes zijn een echte collectors Item geworden! 

Laten we van een positief gevoel uitgaan en behalve een paraplu ook de zonnebril meenemen. We hebben er allemaal weer veel zin in.

De bezoekersaantallen zijn ieder jaar weer verassend hoog. Rond de 1500 toeschouwers komen tijdens de start op de Van Spaenallee bij kasteel Biljoen de deelnemers uitzwaaien. 

 

Na afloop van de rit (met voertuigen tussen 1920 tot 1990) is er afsluitend in het Villapark Velp een avondvullend programma en worden de winnaars van het Concours d'Elegance door de jury bekend gemaakt. 

meer informatie op www.okrv.nl en facebook.com/okrvelp


DE ORANJE KLASSIEKER RIT VELP 2016,  laatste nieuws!

Beste deelnemers van de O.K.R.V. 2016,

 

Hierbij ontvangt u nog even het laatste nieuws over de voortgang van ons evenement!

 

Weer; Tja wat zal het worden! Neem in ieder geval een paraplu mee. Hoe dan ook, wij zijn er in ieder geval!

 

Binnenrijden; Wij stellen het zeer op prijs als u pas vanaf net voor de klok van 13.00 uur binnen komt rijden! Anders zijn wij gewoon nog niet klaar. De inschrijfstand gaat pas open vanaf 13.00 uur! U kunt alleen binnenrijden vanaf rijrichting Gasthuislaan en volgt u dan de aanwijzingen van onze bevoegde verkeersregelaars op.

 

Inschrijfbevestiging; Als u zich heeft ingeschreven dan heeft u uw inschrijbevestiging met nummer gekregen. Neem deze mee naar de rit. Laat deze zien bij het binnenrijden op de van Spaenallee.

 

Reservelijst; Staat u op deze lijst, komt u dan binnenrijden via de rijrichting Rheden. Bij de rotonde naar Rheden neemt u de afslag Biljoen naar het spoor. Sluit u dan aan bij de klassiekers die hier al staan. Wij geven pas niet afgehaalde nummers af rond de klok van 14.00 uur! Voor dit tijd vragen wij u geduld te hebben.

Olielekkage; Heeft u onverhoopt olielekkage, laat het ons weten! Wij hebben materialen om onder de auto te leggen zodat de olie niet op het gras of wegdek komt!

 

Verkeersreglaars; Wij hebben dit jaar maar liefst 12 bevoegde verkeersreglaars bij de organisatie. Deze zijn bevoegd binnen Velp het verkeer te regelen ten aanzien van onze rit. Volgt u hun aanwijzingen op. Indien rijders of derden zich hier niet aan houden dan kunnen zij dit doorgeven aan de politie en zal er een sanctie volgen.

 

Parkeren bij Kasteel Biljoen en het Villapark; De rit zit tjokvol. Erg leuk natuurlijk maar ook druk. Daarom moeten we de voertuigen nauwkeurig parkeren anders past het niet. Hopelijk daarom uw medewerking hierbij en volg de aanwijzingen van de parkeerders op.

 

Afval; Heeft u afval, gooi het in de prullenbakken of geeft het ons dan zorgen wij dat het op de juiste manier weg komt.

 

Volvo 480 rijders; Deze vragen wij de voertuigen te parkeren bij Kasteel Biljoen. Geef hen dus de ruimte om door te rijden richting het kasteel bij de van Spaenallee!

 

Het routeboekje; Wij vragen de rijders elk jaar weer het routeboekje goed door te nemen. Met name gericht op de afspraken die wij hier in hebben gezet. Hier gaat u mee akkoord zodra u het deelnemersreglement heeft ondertekend.

 

Pech onderweg; Allereerst, laat het ons weten. Achteraan de stoet volgt onze echte ANWB wagen en bezemwagen. Deze kunt u bereiken met het nummer uit het routeboekje. De ANWB auto rijdt zo goed als altijd achteraan!

 

Vrijwilligers; Vandaag zetten rond de 25 vrijwilligers zich in om de rit voor u op een leuke manier uit te voeren. Zij doen met het hart op de juiste plaats voor ons rijdende erfgoed en omdat ze het leuk vinden om deze rit te organiseren. Geeft u hen een lach, een zwaai en alle ruimte om de rit en alles er omheen uit te kunnen voeren. We gaan er van uit dat we uw medewerking hebben. Alvast bedankt! 

Organisatie O.K.R.V. 2016


Zonder Supporters (sponsoren) kan een evenement als dit bijna niet meer georganiseerd worden. Daarom zijn we blij dat ook dit jaar tal van bedrijven en orgsnisaties ons hebben geholpen weer een mooie Oranje Klassieker Rit Velp te kunnen organiseren!


Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading