Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

Deseo Active Caravan

Posted on 6 May 2016 by Michel Dubois

Deseo Active Caravan

 Trendy Deseo active plus 

Weekendje of langer weg? Motorfiets mee? Of toch de Kayaks? Of beiden? En de fietsen dan? Deze dilemma’s zijn in één keer verleden tijd, want met onze Deseo kan je echt alles meenemen! Door de brede achterdeur met oprijgoot rij je de motorfiets of scooter zo naar binnen en wordt deze vastgezet in de motorbeugels. Laadvermogen? 500kg dus geen zorgen dat je snel overbeladen raakt.

Leeggewicht 830 kg, maximaal gewicht 1350 kg! Fietsendrager voor 2 fietsen op de dissel (opklapbaar) en 2x 11kg gasflessen in de disselkast. Nog niet genoeg? Dan is er ook nog een Autark voorziening met een eigen boordaccu en solarpanelen (voor verlichting, blower kachel plus aparte stroomkring met omvormer van 230v/1000w). Mocht de zon het af laten weten is er ook op verzoek een 4takt generator aanwezig (230v / 800w continu.

Uitrusting onder andere: kachel met ringverwarming & airmix, 40-liter koelkast, tweepitskooktoestel, 5 openslaande ramen alle voorzien van combi-rollo's. Groot Heki-midi dakluik.  Losse Porta-Potti

Vast volledig opklapbaar 2 pers bed (lattenbodem 138 x 200) en dinette welke ook tot slaapplaats kan worden omgebouwd. Losse Deseo zitboxen voor binnen of buiten. Tafel dinette inhangbaar aan buitenkant.

Vanzelfsprekend werkt de koelkast op 12v (tijdens rijden), 230v tijdens gekoppeld stroomnet en op gas. Door de twee gasflessen van 11kg kun je weken verwarmen en koelen zonder een stroompaal te hoeven opzoeken. De Deseo zit nog heel dicht tegen het kampeergevoel aan, dus verwacht geen luxe meubilair. Alles is functioneel, slim, maar wel comfortabel. Wij zeggen vaak dat het tentkamperen met harde wanden is!

 

Technische specs:

Exterieur Met zijn hoekige vormgeving is de deseo niet het meest gestroomlijnde model van eifelland, maar waarschijnlijk wel het meest opvallende. bovendien levert deze ‘doosvorm’ relatief veel binnenruimte op. door de overgangen tussen de wanden onderling en het dak met kunststof panelen af te werken, heeft de deseo toch een jeugdige uitstraling. Stahoogte 195 cm van hoek tot hoek. Het chassis is afkomstig van BPW. Voorop een afsluitbare disselkast voor twee 11Kg  gasflessen. De achterdeur is 78 centimeter breed. Serviceluik aan rechterzijde. Voorzien van Omnistor 2000 luifel en aan te koppelen achtertent.

Interieur een techneut valt vooral voor gewichtsbesparing in het meubilair van de deseo. een ander gaat wellicht door de knieën voor de ludieke, in textiel uitgevoerde kasten. die kasten zijn leverbaar in verschillende varianten, tot zelfs een toiletruimte aan toe. onder het bed heb je berg- ruimte. in luttele seconden laat het bed zich vrijwel helemaal verwijderen. De vrijgekomen ruimte kun je gebruiken om er bijvoorbeeld een fiets neer te zetten. een extra slaapplaats? Even de treinzit tegenover de keuken ombouwen. De Deseo heeft ondermeer oprijplaten voor een motor en combi-rollo’s voor de openslaande ramen, dakluiken en insectenwering bij de achterdeur.  

installatie de active-Plus uitvoering is uit- gerust met een kachel, een koelkast en een kook- toestel. er zijn twee stopcontacten. voor een 12-volt voorziening zorgt een 120-watt omvormer met phono-uitgang. die voorkomt storing op bijvoorbeeld de radio, als het waterpompje draait. 

 

* Maximum aslast 1350 kg 

 

 

fot bron: anwb / KcK
 
 
Beschikbaar vanaf juni 2016:   prijs:   incl. achtertent, motorsteunen, fietsendrager, etc.
Alleen eigen beddengoed mee en gáán!
  • Interesse? stuur een mail. Meer informatie op verzoek!

Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading