Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

De volgende 12 chemokuren

Posted on 8 Jan 2017 by Joke Obbink

De volgende 12 chemokuren

Nu het eerste gedeelte van de chemokuren achter de rug is, ga ik beginnen aan het tweede gedeelte. Dit betekent dat ik twaalf keer iedere week een kuur krijg. Deze is hormoon gerelateerd. Volgens mijn oncoloog zullen de bijwerkingen van de vorige kuur hier niet meer voorkomen. En er is zelfs kans dat mijn haren weer gaan groeien. Er zaten nog wat zachte stekeltjes op mijn hoofd en ik heb nu al het idee dat deze stugger worden. Zouden ze echt al weer gaan groeien?

Ook bij deze kuur kunnen bijwerkingen zijn. Met name kans op allergische reacties. De oncoloog geeft aan, dat als ik iets raars voel, ik me gelijk moet melden. Dat kan jeuk zijn, hartkloppingen en benauwdheid. Maar volgens haar zijn er ook vrouwen die hier heel goed door komen. Prikkelende vingers en tenen behoren ook tot de mogelijkheid. Dat moet dan voordat de volgende kuur gegeven wordt wel verminderen, anders is er een kans dat dit blijvend is en dat ik op een gegeven moment geen knoop meer dicht kan krijgen. Dan moet er gekeken worden of er een andere behandeling gegeven kan worden.

Maar eerst gewoon afwachten en me niet te druk maken vooraf. Positief proberen te blijven. Want ja, aan de ene kant ben ik bang, boos en verdrietig over wat me overkomt. Aan de andere kant is er het vertrouwen en de hoop dat alles goed komt. Maar wat duurt het allemaal lang. Genieten van de goede momenten, dat is wat ik probeer. En samen met Michel lukt dat tot nu toe ook best goed.


Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading