Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

Nog maar 4 te gaan!!!

Posted on 25 Feb 2017 by Joke Obbink

Nog maar 4 te gaan!!!

Nog maar 4 te gaan!!!                

Iedere donderdag word ik om acht uur opgehaald met de taxi. Dat is best wel een luxe. Michel wil best met me mee, maar dan zit hij daar tot half twee en kan verder niets. Dan is het prettig dat ik gebracht en gehaald wordt.

De bijwerkingen zijn inderdaad minder. Wel ben ik moe en mijn neusslijmvlies, mijn mond en maag voelen niet prettig en soms zijn er prikkels in mijn handen en voeten. 

Ondertussen heb ik al 8 keer een kuur gehad. En er is een echo gemaakt. Dat was een spannend moment. We kwamen met pijn in de buik van de spanning in het ziekenhuis. En wat een opluchting!!!! De tumor was al meer dan de helft kleiner. Dat geeft moed om verder te gaan. En een reden om dit te vieren met wat lekkers bij de koffie. We hebben heerlijke moorkoppen gehaald.  Maar dat heb ik geweten, de hele dag last gehad van te veel zoet en chocola. De volgende keer toch maar vieren met een appelflap....

Er zijn verschillende kamers waar de kuren gegeven worden. Een kamer met zwarte stoelen. Daar ben ik nog niet geweest, maar uit verhalen van anderen hoor ik dat deze niet zo prettig zitten. Dan is er een kamer met blauwe stoelen. Daar word ik meestal geplaatst. Omdat ik nu regelmatig kom, zie ik ook vaak dezelfde mensen. Dat is best prettig. Want er zijn een aantal dames die hetzelfde traject als ik doormaken. Dan kunnen we ervaringen uitwisselen en we hoeven natuurlijk niet altijd over onze narigheden te praten, gewoon een gesprekje is ook wel fijn.

Het is iedere keer weer spannend of de bloedwaarden nog goed genoeg zijn om de kuur te kunnen krijgen. Tot nu toe gaat dit nog goed, hoewel het aantal leucocyten wel daalt. Hopelijk gaat dit goed tot het einde. Het alternatief is een week rust, maar dan schuift alles door. 

Mijn operatie is vastgesteld op 5 april. En als het gaat zoals gepland is, wordt het een borstbesparende operatie en zou ik een week in het ziekenhuis moeten blijven. Dat zou fijn zijn, dan ben ik voordat ik jarig ben weer thuis. Maar als het niet zou lukken, dan niet en dan duurt het gewoon nog een beetje langer. Het duurt me toch al veel te lang. Ik moet er voor oppassen dat ik me daar niet boos of verdrietig over maak, daar heb ik alleen mezelf en Michel maar mee.

De kuren gaan best goed. Tijdens de kuren heb ik gelukkig nergens last van. Ik krijg iets toegediend waar ik heel moe van word en zelfs in slaap val en ondertussen is er een uurtje rust waar ik alleen fysiologisch zout toegediend krijg, om te kijken hoe ik reageer. Dat gaat prima, maar het blijft een lange zit. Drie tot vier uur ben ik wel bezig. En dan is het wel fijn dat ik op een blauwe stoel mag zitten. De laatste keer werd ik naar nog een andere kamer gebracht, met bedden. Dat had niets te maken met mijn toestand, maar met het feit dat er heel veel mensen komen en ik ingedeeld was in een beddenkamer.

Eigenlijk ook niets mis mee. Ik lig lekker rustig en kan dan lekker wegdoezelen. 

 


Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading