Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

Een dag voor de operatie

Posted on 3 Apr 2017 by Joke Obbink

Een dag voor de operatie

Morgen word ik geopereerd. Vandaag heb ik nog onderzoeken en gesprekken in het ziekenhuis in Kleve gehad. 

Vanmorgen ben ik eerst lekker met Ron gaan wandelen. Wat is dat met dit weer genieten. Het is nu overal zo mooi met het frisse groen. Komen we ook nog oog in oog te staan met een ree. Maar goed dat Ron aangelijnd is.

In het ziekenhuis wordt een echo gemaakt. Hieruit blijkt dat de tumor weer verder geslonken is! Wat een goed bericht. We gaan voor een borstbesparende ingreep. Mijn gynaecoloog ziet het positief tegemoet. Hoe mijn borst er daarna uit komt te zien, weet ik nu natuurlijk nog niet. Mocht het nodig zijn, kan er altijd nog een hersteloperatie komen. Maar eerst deze ingreep afwachten. Wat er vandaag nog meer getest is, is mijn bloed, urine, of ik MRSA heb, mijn bloeddruk is opgemeten.

 Een arts-assistent legt me uit wat er tijdens de operatie gaat gebeuren. In het Nederlands. We beginnen in het Duits, maar horen van elkaar dat we beide uit Nederland komen. Zij woont in Gendringen, studeert in Nijmegen en werkt op dit moment in het ziekenhuis in Kleve. Ik moet er van uit gaan dat er een drain geplaatst wordt en dat ik moet rekenen op een weekje in het ziekenhuis.

Met de anesthesist heb ik een gesprek over hoe het gaat met het onder zeil brengen tijdens de operatie. Hij vertelt me wat er allemaal mis kan gaan, met daarop direct de opmerking dat hij dat nog nooit heeft mee gemaakt, maar dat hij het toch maar mooi gezegd heeft. Wat een droge humor heeft die man.

 Het is heel spannend en ik zie het allemaal vol vertrouwen tegemoet!    


Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading