Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

Mijn haren gaan weer groeien!

Posted on 22 May 2017 by Joke Obbink

Mijn haren gaan weer groeien!

Ik ben zo blij!!!! Mijn haren gaan weer groeien.

Een bijwerking van de chemo is het haarverlies. Zoals me van tevoren was verteld vielen mijn haren uit. Dat gebeuren was heel confronterend. Overal zaten losse haren en onder de douche zat mijn hele lijf onder de haren. En dan zit je op een gegeven moment met een kaal hoofd. En zonder wenkbrauwen en wimpers. Iedere keer als ik in de spiegel kijk is het toch wel weer schrikken. En soms wil ik even met mijn handen door mijn haren kroelen en dan realiseer ik me dat er niets zit om te kroelen. Het is zo'n duidelijk teken dat ik bezig ben met de behandeling tegen kanker. 

Natuurlijk heb ik een mooie pruik. Deze zit heel natuurlijk en de complimenten die ik krijg doen me goed. En als ik geen zin heb om de pruik te dragen, zet ik een muts of een pet op, of een bandana.  En thuis loop ik lekker met mijn kale bolletje.

Maar nu zitten er weer haren. Een paar weken terug moest ik nog goed kijken om ze te zien. Nu zitten er al wat haren van een centimeter lang en verder is het nog millimeter-werk. Het is echt een rommeltje. Maar ze zitten er wel!!!!! Ik kan ze wel langer kijken...... 

Ook mijn wenkbrauwen beginnen te groeien. Wat lijken ze donker. Dit in tegenstelling met de haren op mijn hoofd, die lijken wel wit. En zelfs mijn wimpers komen terug. Ik kan er nog niet veel mascara op aanbrengen, maar ik probeer het toch. 

Wat zal het fijn zijn als ik weer zo de deur uit kan gaan met genoeg haar op mijn hoofd. Over een maand of zo ga ik bij de kapper vragen of ze er een beetje model in kunnen maken. Wat zal dat een feest zijn!!!!


Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading