Beeker Strasse 32 46446 Emmerich-Elten (DE) +49 (0) 2828-902 9767

En daar hangt hij dan.....

Posted on 10 Dec 2016 by Joke Obbink

En daar hangt hij dan.....

En daar hangt hij dan.....

Zoals iedere ochtend ga ik wandelen met Ron (en soms ook met Michel er bij). Zo ook deze dag.

Lekker bij de molen naar boven en dan het bos in. Jas aan, muts op mijn kale bolletje en een sjaal om lekker warm te blijven. Maar in het bos is het helemaal niet koud. Daarom doe ik mijn muts maar eens af. Deze houd ik in mijn hand zodat ik hem zo weer op kan zetten. Zonder sjaal gaat het ook prima. Deze prop ik gemakshalve maar in mijn jaszak. We lopen lekker op ons gemak kriskras door het bos. Ron is heel druk met alle geurtjes die besnuffeld moeten worden en er worden wel honderd plasjes gedaan (Ron was hier).

Als we 's middags weer willen gaan wandelen, merk ik dat mijn sjaal niet meer in mijn zak zit. Dat is schrikken! Uit mijn zak gevallen zonder dat ik het gemerkt heb. Dan moeten we dezelfde route nog maar een keer langs lopen en hopen dat ik de sjaal ergens vind. Helaas is de sjaal bruin met beige en een klein beetje blauw en niet fluoricerend geel of roze. En alle gevallen bladeren zijn ook in verschillende tinten bruin. Gelukkig weet ik nog waar ik de sjaal heb afgedaan.

Dus vanaf dat punt goed rondspeuren. En wat een geluk!!!!! Er maken veel mensen een wandeling door het bos en iemand heeft mijn sjaal opgeraapt en om een tak geknoopt (op ooghoogte).

Ik ben trouwens niet de enige die iets verliest in het bos.

Er hangen her en der sjaals, handschoenen en zelfs fopspenen in de bomen om weer opgehaald te worden.

 

En joepie, ik heb mijn sjaal terug. 

 

Tags: sjaal, bos, Elten

Newsline

404 NotFound - when media space becomes really useful

404 NotFound - when media space becomes really useful

1 Feb 2016 by Administrator

Wij hebben onze "Not Found" pagina een betere bestemming gegeven. Alleen al in de Europese Unie worden duizenden kinderen nog steeds vermist. Door op de Not Found (error 404) pagina automatisch een foto van een vermist kind op elke 404-pagina van de site te plaatsen vinden we... continue reading

Database optimalisatie

Database optimalisatie

14 Jan 2016 by Administrator

Voor de gebruikte databases binnen het CMS systeem van duboisobbink.nl wordt vanaf 15 januari 2016  iedere dag de cache opnieuw opgebouwd. Hiermee wordt de reactietijd sneller en neemt de overhead af.      continue reading

Fotokoppelingen en documenten viewer

Fotokoppelingen en documenten viewer

11 Jan 2016 by Administrator

Er is een publieke koppeling aangemaakt welke gebruikt gaat worden om foto's te kunnen weergeven. Naast deze fotoweergave is er gelijk een vertaler geactiveerd zodat pdf documenten direct zonder externe reader getoond kunnen worden.  Beide worden in een nieuw venster weergegeven.... continue reading